Nieuw aanbod van workshops SvVH

22 mrt, 2014

De SvVH biedt in samenwerking binnenkort nieuwe workshops aan. De voorbereiding van deze kortdurende workshops is nagenoeg rond. Het is de bedoeling dat het aanbod van workshops in verschillende delen van het land te bezoeken zal zijn.

Levensbeweging

Tijdens een workshop komen thema’s aan de orde als het voelen van onszelf, het eerste contact met een ander, het voelen van een ander en de actualiteit van de beweging van het leven. Ook maakt een presentatie van haptonomische aanraking deel uit van de nieuwe workshops.

Levensbeweging

Kennismaking haptonomie

Het programma van een workshop dat zo’n drie uur duurt is voor deelnemers bedoeld als een kennismaking met haptonomie. Waarschijnlijk zal de eerste workshop in oktober in Friesland worden aangeboden. Daarna zullen workshops ook elders in het land aangeboden worden.

Sociale media

Workshops haptonomie worden in samenwerking met Corrie Holtman Coaching georganiseerd. Workshops van de SvVH hebben een eigen pagina op Facebook en de ontwikkelingen zijn ook te volgen via een speciaal account op Twitter.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: