Nieuws


Op 9 september verschijnt het boek ‘Emmanuel Levinas – Betekenis voor de haptonomie’ bij Uitgeverij de Wilg in Assen. Het boek is bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie maar ook anderen kunnen het boek kopen. Voor onze studenten en voor algemeen publiek hebben wij over het werk van Lees verder »



Aan de School voor Vrije Haptonomie start in augustus in de voortgezette opleidingen onder andere een nieuw leertraject tot haptotherapeut. Daarmee zal het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten op termijn worden versterkt. Leerdoelen in de haptotherapie-opleiding worden door studenten en docenten voor de start ervan vastgesteld. Ook wordt met elkaar een tijdsduur afgesproken waarin het leertraject Lees verder »



Een aangepaste Inleiding in haptonomie gaat spoedig van start. De aanpassing heeft te maken met speciale wensen van de betreffende cursisten waaraan de School voor Vrije Haptonomie graag voldoet. Ook in deze aangepaste cursus wordt net als in de reguliere cursus Inleiding in haptonomie kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken. Voor de reguliere cursus Lees verder »



Na de zomer verschijnt het boek ‘Emmanuel Levinas – Betekenis voor de haptonomie’ bij Uitgeverij de Wilg in Annen. Het boek is bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie maar ook anderen kunnen het boek kopen. Voor onze studenten en voor algemeen publiek hebben wij over het werk van Lees verder »



Onze internet-reader over het werk van psychiater Anna Terruwe wordt uitgebreider. Behalve een eerste bijdrage ‘Vruchtbaarheid van openheid’ zijn sinds kort de artikelen ‘Goedheid als wezen van contact’ en ‘Zoeken naar de goedheid’ te vinden. Ze verschenen eerder in het Kennisweb haptonomie. Vooral voor onze studenten in de voortgezette opleidingen hebben wij informatie in deze Lees verder »



Meerdere cursisten zullen binnenkort in ons basisprogramma de cursus Inleiding in haptonomie gaan volgen. De cursus Ontspanningsmassage, die door deze cursisten al eerder werd gevolgd, geldt als een goede voorbereiding op Inleiding in haptonomie. In de cursus Inleiding in haptonomie van vijf dagdelen wordt kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken. Enige ervaring met bijvoorbeeld Lees verder »