Nieuws


Het boek ‘Hannah Arendt – Betekenis voor de haptonomie’ heeft een tweede druk gekregen. Het boek verscheen vorig jaar bij Uitgeverij de Wilg in Annen. Het boek is vooral bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie en is ook voor anderen geschikt. Voor onze studenten en voor algemeen publiek Lees verder »



Een nieuwe aangepaste Inleiding in haptonomie is van start. De aanpassing heeft te maken met speciale wensen van de betreffende cursisten waaraan de School voor Vrije Haptonomie graag voldoet. Ook in deze aangepaste cursus wordt net als in de reguliere cursus Inleiding in haptonomie kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken. Voor de reguliere cursus Lees verder »



Het boek ‘Emmanuel Levinas – Betekenis voor de haptonomie’ is vorige week verschenen bij Uitgeverij de Wilg in Assen. Het boek is vooral bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie. We hebben een taal die steeds voor ons spreken gaat. Het werk van Emmanuel Levinas (1906 – 1995) is Lees verder »



Op 9 september verschijnt het boek ‘Emmanuel Levinas – Betekenis voor de haptonomie’ bij Uitgeverij de Wilg in Assen. Het boek is bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie maar ook anderen kunnen het boek kopen. Voor onze studenten en voor algemeen publiek hebben wij over het werk van Lees verder »



Aan de School voor Vrije Haptonomie start in augustus in de voortgezette opleidingen onder andere een nieuw leertraject tot haptotherapeut. Daarmee zal het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten op termijn worden versterkt. Leerdoelen in de haptotherapie-opleiding worden door studenten en docenten voor de start ervan vastgesteld. Ook wordt met elkaar een tijdsduur afgesproken waarin het leertraject Lees verder »



Een aangepaste Inleiding in haptonomie gaat spoedig van start. De aanpassing heeft te maken met speciale wensen van de betreffende cursisten waaraan de School voor Vrije Haptonomie graag voldoet. Ook in deze aangepaste cursus wordt net als in de reguliere cursus Inleiding in haptonomie kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken. Voor de reguliere cursus Lees verder »