Nieuwe workshops haptonomie in Franeker hebben levensbeweging als thema

5 apr, 2014

Eén van de thema’s tijdens nieuwe workshops haptonomie in Franeker is de actualiteit van de beweging van het leven. De workshops zijn een kennismaking met haptonomie. Wanneer ze precies worden gehouden en andere gegevens volgen zo snel mogelijk op deze website.

Thema’s

Tijdens de workshops ‘Communicatie en haptonomie’ komen thema’s aan de orde als:
– het voelen van onszelf,
– het eerste contact met een ander,
– het voelen van een ander,
– praktische communicatie en
– de actualiteit van de beweging van het leven.
Ook maakt een presentatie van haptonomische aanraking deel uit van de nieuwe workshops.

Uit: „Op kousevoeten naar de bron” door Elise van der Woude (pseudoniem van Marion Spronk), Uitgeverij De Vlier, Eibergen, 1987.

Kennismaking

De workshops krijgen in de oude universiteitsstad Franeker een onderdak bij gezondheidscentrum ‘Het Want’. Ze worden verzorgd door de SvVH in samenwerking met Corrie Holtman Coaching te Jorwert. De workshops zijn een kennismaking met haptonomie.

Data

Deelname aan een workshop duurt een dagdeel. Data wanneer de workshops worden gehouden en andere gegevens volgen zo snel mogelijk op deze website.

Sociale media

Workshops van de SvVH hebben een eigen pagina op Facebook en de ontwikkelingen zijn ook te volgen via een speciaal account op Twitter.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: