Twee delen instructie haptotherapie

12 mei, 2014

In een voortgezette opleiding worden deze week een tweede en derde deel verzorgd van een driedelige instructie voor haptotherapie. Een voortgezette opleiding volgt op een basisopleiding in het programma van de SvVH.

Voortgezette opleiding

Voortgezette opleidingen van de SvVH worden afgestemd met deelnemende cursisten. In een voortgezette opleiding voor haptotherapie wordt in het algemeen geleerd om te gaan met (hapto-)therapeutische gesprekken, (hapto-)therapeutische oefenvormen en haptotherapeutisch aanraken.

Basisprogramma

De cursussen Haptische massage en Inleiding in haptonomie in het basisprogramma kunnen een opstap zijn naar een voortgezette opleiding. Zo’n opleiding wordt vooral vormgegeven aan de hand van wat cursisten nodig hebben omdat er vaak al veel ervaring is. Onderdelen uit het basisprogramma geven een mogelijkheid om daar samen inzicht in te krijgen.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: