Spoedig vervolg ‘Communicatie en haptonomie’ Franeker

30 jun, 2014

In Gezondheidscentrum Het Want in Franeker vindt binnenkort een vervolg plaats op de workshop ‘Communicatie en haptonomie’ die eind deze maand vanuit de SvVH werd verzorgd. Ook dit vervolg van de workshop zal gericht zijn op werkers in de zorg.

Eerste workshop

Tijdens de eerste workshop ‘Communicatie en haptonomie’ zijn thema’s aan de orde gekomen zoals:
– het voelen van onszelf,
– het eerste contact met een ander,
– het voelen van een ander,
– praktische communicatie en
– de actualiteit van de beweging van het leven.

Vervolgworkshop

Het vervolg van de workshop gebeurt aan de hand van de vragen en de gegeven feedback van de ongeveer twintig deelnemers aan de eerste workshop. Een datum en tijd voor een vervolg worden zo spoedig mogelijk aan de deelnemers bekendgemaakt. Ook SvVH Nieuws zal uit informatief oogpunt een aankondiging publiceren.

Samenwerking

Gezondheidscentrum Het Want is een samenwerkingsverband van diverse (para-)medische diensten en heeft drie lokaties in Franeker en Harlingen. De workshops van de SvVH vinden binnen Het Want in Franeker plaats in samenwerking met Holtman Coaching in Jorwert.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: