Vervolg van de cursus Inleiding in haptonomie

19 nov, 2014

Twee cursisten vervolgen volgende week de cursus Inleiding in haptonomie. De cursus Ontspanningsmassage of Haptische massage in het basisprogramma van de SvVH geldt als een goede voorbereiding op Inleiding in haptonomie.

Ervaring massage

In de cursus van in totaal vijf dagdelen wordt kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken. Enige ervaring met bijvoorbeeld massage is gewenst. De cursus Ontspanningsmassage of Haptische massage van de SvVH geldt dan ook als een goede voorbereiding op Inleiding in haptonomie. Inleiding in haptonomie wordt bij volledige deelname afgesloten met het certificaat Inleiding in haptonomie.

Vervolgopleiding

Een afgeronde cursus Inleiding in haptonomie kan een basis zijn van een gerichte vervolgopleiding. Zo’n vervolgopleiding is geen onderdeel van het basisprogramma van de SvVH. Meer informatie over het basisprogramma vind je op de website van SvVH.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: