‘Stories of Men Who Dreamed the World Into Being’ door Rineke van Voorn

24 jan, 2015

Na de publicatie van drie boeken waarin een wereld in wording wordt gedroomd is één van de drie ook in het Engels verschenen. ‘Stories of Men Who Dreamed the World Into Being’ en de Nederlandstalige boekjes zijn samengesteld door Rineke van Voorn.

Wereld in wording

Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te dromen? En als dat gebeurt wij die dromen met elkaar delen? Het antwoord op deze vragen blijkt een waargebeurd verhaal: de boeken geven een mooie weergave van de dromen zelf en het delen van dromen met anderen.

Bewustzijnsontwikkeling

De werken ‘Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen’ (2012), ‘Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen’ (2013) en ‘Verhalen van kinderen die de wereld in wording dromen’ (2014) vormen samen een mooie inkijk in de bewustzijnsontwikkeling van mensen.

Stories of Men Who Dreamed the World Into Being

Het Engelstalige werk ‘Stories of Men Who Dreamed the World Into Being’, dat dezer dagen op de markt is gekomen, is onder andere verkrijgbaar via Bol.com. Het boekje geeft twaalf verhalen weer waarin persoonlijke ontwikkeling, mededogen, verwondering, creativiteit en het verlangen naar broederschap centraal staan. Ze verschenen eerder onder de titel ‘Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen’.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: