Video: This is what happens to your brain and body when you check your phone before bed

19 mrt, 2015

Dr. Dan Siegel, ‘This is what happens to your brain and body when you check your phone before bed’, http://uk.businessinsider.com/smartphone-impact-brain-body-sleep-2015-2, Business Insider UK (FEB. 17, 2015).

Staring at screens right before sleep turns out to be a lot worse than previously thought. Dr. Dan Siegel, clinical professor of psychiatry at the UCLA School of Medicine, lays out all of the negative effects bedtime screen viewing can have on the brain and body.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: