Inleiding in haptonomie in Utrecht en Jorwert

5 nov, 2015

frontpage-grid-4-68f78024a5Zowel in Utrecht als in Jorwert gaan in de komende maanden cursussen Inleiding in haptonomie van start. Inleiding in haptonomie is geschikt als een afgebakende ondersteuning vanuit haptonomie bij andere vakken of beroepen en is gericht op persoonlijke ontwikkeling.

In de cursus Inleiding in haptonomie van vijf dagdelen staat vast dat wordt kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken maar ook aan andere onderdelen van haptonomie kan aandacht worden gegeven. Bij aanvang van de cursus wordt het keuzedeel van het programma vastgesteld.

Inleiding in haptonomie wordt bij volledige deelname aan de cursus afgesloten met een certificaat dat toegang geeft tot onze voortgezette opleidingen.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: