Praktijkopleiding Massage met Kees Reijn van start

17 dec, 2015

svvh-logo-300x300In samenwerking met Praktijk Kees Reijn in Hilversum biedt de School voor Vrije Haptonomie een nieuwe massagecursus van tien avonden aan. De ‘Praktijkopleiding Massage’ staat los van de cursus Ontspanningsmassage die al langer in ons basisprogramma wordt gegeven.

De Praktijkopleiding Massage wordt steeds vooraf aangekondigd zodat er in Utrecht in een grotere groep kan worden deelgenomen aan deze opleiding. Kenmerkend voor de opleiding is dat stilgestaan wordt bij veel verschillende manieren van masseren. Docent Kees Reijn van deze massageopleiding is geen onbekende in de massagewereld. De Praktijkopleiding Massage geeft hij al ruim tien jaar naast zijn praktijk voor onder andere hypnotherapie en coaching in Hilversum.

De Praktijkopleiding Massage (website) geeft net als onze cursus Ontspanningsmassage toegang tot de cursussen Haptische massage en Inleiding in haptonomie in het basisprogramma van de School voor Vrije Haptonomie.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: