Basiscursus massage met Praktijk Kees Reijn vanaf mei

11 apr, 2016

frontpage-grid-1-ce3d52cbd0Een nieuwe basiscursus massage start in mei. Deze basiscursus van zes bijeenkomsten is een deel van de Praktijkopleiding Massage die door de School voor Vrije Haptonomie aangeboden wordt in samenwerking met Praktijk Kees Reijn.

De Praktijkopleiding Massage staat los van de cursus Ontspanningsmassage die in ons basisprogramma wordt aangeboden. De Praktijkopleiding Massage wordt steeds vooraf aangekondigd zodat er in Utrecht in een grotere groep kan worden deelgenomen aan deze opleiding. Kenmerkend voor de opleiding is dat stilgestaan wordt bij veel verschillende manieren van masseren.

De Praktijkopleiding Massage (website) geeft net als onze cursus Ontspanningsmassage toegang tot de cursussen Haptische massage en Inleiding in haptonomie in het basisprogramma van de School voor Vrije Haptonomie.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: