Boek ‘Hannah Arendt – Betekenis voor de haptonomie’ verschenen

11 sep, 2016

Hannah_ArendtHet boek ‘Hannah Arendt – Betekenis voor de haptonomie’ is bij Uitgeverij de Wilg in Annen verschenen. Het boek is vooral bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie maar is ook voor anderen geschikt.

Voor onze studenten en voor algemeen publiek hebben wij over het werk van filosofe Hannah Arendt eerder geschreven artikelen op internet gebundeld. De reader is hier te lezen en wordt bij verdere studie steeds bijgewerkt.

Uitgeverij de Wilg geeft veel dichtbundels uit en ook worden er af en toe andere soorten boeken uitgegeven. Alle gegevens van het boek ‘Hannah Arendt – Betekenis voor de haptonomie’ staan op deze speciale webpagina vermeld.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: