Meer artikelen in reader over werk psychiater Anna Terruwe

6 mrt, 2017

Onze internet-reader over het werk van psychiater Anna Terruwe wordt uitgebreider. Behalve een eerste bijdrage ‘Vruchtbaarheid van openheid’ zijn sinds kort de artikelen ‘Goedheid als wezen van contact’ en ‘Zoeken naar de goedheid’ te vinden. Ze verschenen eerder in het Kennisweb haptonomie.

Vooral voor onze studenten in de voortgezette opleidingen hebben wij informatie in deze internet- reader geplaatst. Die kan uiteraard ook door andere belangstellenden worden gebruikt. De reader is hier te vinden.

In een spanningsveld tussen onze innerlijke ruimte door voldoening en de beperking ervan bevindt zich een zienswijze van psychiater en publiciste Anna Terruwe (1911-2004). Haar werk is sterk verbonden met de haptonomische benadering zoals die onder meer in de haptotherapie wordt gebruikt.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: