Studenten rondden voortgezette opleiding haptotherapie af

5 nov, 2017

Twee studenten hebben hun voortgezette opleiding in haptotherapie aan de School voor Vrije Haptonomie afgerond. Veroniek Kerssemakers en Dharmpal Vatavathi Kachumbron zijn werkzaam in Vught.

Al langer houden Veroniek en Dharmpal zich in hun praktijk bezig met energetisch lichaamswerk. Kenmerkend voor de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie, waaronder die in haptotherapie, is dat ze gezien kunnen worden als passend onderwijs. Voor Veroniek en Dharmpal is haptotherapie een meer dan uitstekende aanvulling gebleken.

Veroniek en Dharmpal, die we natuurlijk van harte feliciteren, zijn inmiddels toegetreden tot het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten. Dit beroepsnetwerk is net als de School voor Vrije Haptonomie een project van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: