Nieuwe Inleiding in haptonomie start spoedig

23 feb, 2018

Cursisten die zich nieuw hebben aangemeld zullen binnenkort in ons basisprogramma de cursus Inleiding in haptonomie gaan volgen. Sinds eind vorig jaar en vanaf begin dit jaar gingen al meerdere Inleidingen in haptonomie van start.

In de cursus Inleiding in haptonomie van vijf dagdelen wordt kennisgemaakt met haptonomische fenomenen en haptonomisch aanraken. Enige ervaring met bijvoorbeeld massage of ander lichaamswerk is wel gewenst maar niet verplicht om aan Inleiding in haptonomie te kunnen deelnemen.

De cursus wordt bij volledige deelname afgesloten met het certificaat Inleiding in haptonomie. Een afgeronde cursus kan een basis zijn van een gerichte voortgezette opleiding tot het vak van coach of haptotherapeut. Via onze homepage is alle informatie over onze cursussen en opleidingen te vinden.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: