Cultuurhuis Het Hapsis Huis opent deuren

5 mei, 2019

Met een tentoonstelling van nieuwe beeldhouwwerken van kunstenaar Jan Pijpker opent Het Hapsis Huis naar verwachting in 2021 de deuren. Al eerder dan 2021 worden er evenementen verwacht maar details ervan zijn er nog niet.

Het Hapsis Huis is een pop-up cultuurhuis voor haptonomie en benaderingen die daarmee te maken hebben. Lezingen, tentoonstellingen en aandacht voor de kunsten zullen van de activiteiten deel uitmaken.

Het Hapsis Huis een project van Stichting Hapsis Utrecht naast onder andere de School voor Vrije Haptonomie. De activiteiten van Het Hapsis Huis staan vermeld op de website van Het Hapsis Huis en worden aangekondigd in HaptonomieNet. Aanmelden voor HaptonomieNet kan op de website van het periodiek.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: