Het Hapsis Huis radio van start met programma over aanraken

16 mei, 2020

Begin deze maand is Het Hapsis Huis radio van start gegaan. Het nieuwe radiostation is te beluisteren via de website van cultuurhuis Het Hapsis Huis. Het eerste programma-onderdeel van Het Hapsis Huis radio gaat over aanraken.

Aanraken is de taal die we al voor onze geboorte leren. Op verschijnselen die we bij aanraken kunnen voelen gaat de eerste bijdrage van een kwartiertje op Het Hapsis Huis radio uitgebreid in. Bovendien brengen twee cliënten een bezoek aan een haptotherapeut. Wat gaan ze in de haptotherapie meemaken?

Het Hapsis Huis is een pop-up cultuurhuis voor haptonomie en benaderingen die daarmee te maken hebben. Er worden tentoonstellingen door verschillende kunstenaars verzorgd. Het Hapsis Huis radio is met deze stream 24 uur per dag te beluisteren.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: