Het Hapsis Huis brengt nieuwe radio en tentoonstelling

11 aug, 2020

Het Hapsis Huis radio is sinds kort enkele programma’s rijker die te maken hebben met de dimensie van voelen in onze kwaliteit van leven. Er is al langer een programma-onderdeel over het belang van aanraken te beluisteren waarin haptotherapie centraal staat. Het totale programma dat nu op de radio te beluisteren is duurt een uurtje.

Behalve over de extra dimensie van het voelen zelf is er aandacht voor bewustzijnsontwikkeling en gaat acteur en regisseur Jörgen Scholtens in op de lichaamskunst van acteren. Hij belicht in een vraaggesprek de methode van Konstantin Stanislavski bij acteren en brengt haptonomie ter sprake. Ook wordt in een ander interview schilderen als een vorm van meditatie benoemd.

Het Hapsis Huis radio is er 24 uur per dag en is via de website van Het Hapsis Huis te beluisteren. Er is ook een radiogids aanklikbaar. In Het Hapsis Huis zelf is er in oktober voor enkele dagen een tentoonstelling te zien van dynamisch organische beelden van Jan Pijpker. De toegang tot de expositie is gratis. Ook over deze tentoonstelling staat alle informatie op de website van Het Hapsis Huis.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: