Het Hapsis Huis radio LIVE met verlieskundige Maria de Greef

15 okt, 2021

Datum:

Donderdag 3 februari 2022

Aanvangstijd:

14:00 uur

Eindtijd:

± 14:45 uur

Studiogaste:

Auteur Maria de Greef is onder andere verliesdeskundige en rouwtherapeute. Samen met journaliste en uitvaartbegeleidster Marjon Weijzen schreef ze ‘Na een lang leven samen … alleen verder’.

Terugluisteren:

Luister hier >>

Informatie

Niet ieder verlies wordt even intensief ervaren en niet ieder mens ervaart bij verlies hetzelfde. Rouw is immers een persoonlijk proces. Toch kan een intens verlies ieders leven als met een mokerslag uit balans slaan.

Hoe dan ook zullen veel mensen zich herkennen in het boek ‘Na een lang leven samen… Alleen verder’. Het boek is een indringende en veelzijdige verhalenbundel over het verlies van een levenspartner.

Voor bijna elke denkbare doelgroep is rouwlectuur voorhanden of zijn er lotgenotenverhalen beschikbaar. Maar voor de oudere die de levenspartner verliest zal ‘Na een lang leven samen … alleen verder’ vrijwel de eerste beschikbare lectuur zijn.

‘Na een lang leven samen … alleen verder’ is een uitgave van Uitgeverij Gopher

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: