Podcasts over praktijken haptotherapie

27 dec, 2021

In de podcastserie ‘Praktijk van de haptotherapeut’ onderzoekt presentatrice José Dusol het ambacht van haptotherapie. Ze kijkt daarvoor in de praktijken van verschillende behandelaars.

Deelnemende therapeuten aan de serie van José, die voor Het Hapsis Huis radio is gemaakt, zijn aangesloten bij het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten van Stichting Hapsis Utrecht | Kenniscentrum voor haptonomie. Binnen dat netwerk werd eerder dit jaar ook al een podcast gemaakt over haptonomie en haptotherapie. Raadpleeg de nieuwsrubriek van het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten op het Kennisweb haptonomie voor alle informatie over de drie podcasts.

Het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten is gratis toegankelijk voor hen die de opleiding hebben doorlopen tot haptotherapeut aan de School voor Vrije Haptonomie. Het register van alle deelnemende haptotherapeuten aan het netwerk is aanklikbaar via het Kennisweb haptonomie.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: