Podcast: De praktijk Health Centre Chõ van Milou van Rooij – de Vries in Maarssen

2 mrt, 2022

Datum:

Opname: zaterdag 2 april 2022

Studiogast:

Milou van Rooij – de Vries

Presentatie:

José Dusol

Luisteren:

Luister hier >>

Informatie

Presentatrice José Dusol van Het Hapsis Huis radio onderzoekt in haar podcasts diverse behandelmethoden die mensen wat gelukkiger kunnen maken. Mogelijk zijn de methoden een goede aanvulling op een therapie die al ergens wordt gevolgd.

In haar serie ‘Praktijk van de haptotherapeut’ onderzoekt presentatrice José Dusol al langer het ambacht van haptotherapie. Verschillende podcasts zijn daarover te vinden onder Activiteiten op deze website. In deze podcast richt ze zich op de reflexintegratiemethode MNRI®.

Milou van Rooij – de Vries richt zich in haar praktijk op trauma, leerproblemen, prikkelverwerking, gedragsproblemen, voeding en verschillende lichamelijke klachten waarvoor ze de reflexintegratiemethode MNRI® inzet. Die integreert naast losse reflexen ook hele systemen zoals de orale reflexen en gezichtsreflexen. Deze podcast gaat speciaal over de behandeling bij eetstoornissen waaronder Avoidant Restrictive Food Intake Disorder (ARFID).

Relevante koppeling:

Health Centre Chõ

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: