Het Hapsis Huis radio LIVE over ubuntu

16 apr, 2023

Datum:
Dinsdag 30 mei 2023
Aanvangstijd:
14:00 uur
Eindtijd:
± 15:00
Studiogast:
Annette Nobuntu Mul
Terugluisteren:
Terugluisterlink volgt nog

‘Ik ben omdat wij zijn’

Ubuntu is een Afrikaans woord en geeft een diep besef van onderlinge verbondenheid van mensen met elkaar weer. De identiteit van ieder individu staat niet op zichzelf. Het wij waarvan jij deel uitmaakt is bij zingeving van het leven voortdurend aanwezig: ‘Ik ben omdat wij zijn’.
Annette-Nobuntu Mul (1960) is opleider, trainer, executive coach, supervisor en leertherapeut in gestalt-psychotherapie, auteur en spreker. Ze is hoofddocent van de opleiding ‘Ubuntu, Leiderschap & Burgerschap’ aan de Internationale School voor Wijsbegeerte te Leusden. In 2018 verscheen haar boek ‘Opsoek naar Ubuntu’.
Annette: ‘Iedere dag van mijn leven tracht ik mij in werk en leven in te zetten voor een duurzame en inclusieve wereld, gedreven door de spirit van ubuntu. Ubuntu, het diepgeworteld Afrikaans mens- en wereldbeeld is mijn bron en de stroom van ons bestaan. Een stroom, die maakt dat we altijd kunnen herbeginnen’.

Relevante koppeling:

Ubuntu Society

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: