Natuurgeneeskundige Gisela Stellmacher rondt opleiding haptotherapie af

IMG_0001Natuurgeneeskundig therapeute Gisela Stellmacher heeft haar voortgezette opleiding in haptotherapie aan de School voor Vrije Haptonomie officieel afgerond. Met dit eindresultaat waarvoor Gisela zich zo graag heeft ingezet feliciteren we haar natuurlijk van harte! Ze is inmiddels toegetreden tot het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten.

Gisela Stellmacher

In haar praktijk ‘Touch of Harmony’ in Nieuwstadt richt Gisela Stellmacher (foto) zich naast haptotherapie op onder andere massagetherapie bij kanker, rug- en werveltherapie en kinesiologie. Ze werkt in haar praktijk met behandelmethoden die de natuur ons geeft. De behandelingen van Gisela werken onder meer pijnbestrijdend, ontspannend en stimuleren het zelfgenezend vermogen.

Behalve in het register als complementair haptotherapeute op deze website is Gisela Stellmacher in het register opgenomen van het SvVH Netwerk van Haptotherapeuten. Dit beroepsnetwerk is net als de School voor Vrije Haptonomie (SvVH) een project van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht.