Korte geschiedenis van nieuwe website

13 jul, 2015

svvh-logo-300x300Om deze nieuwe website van de School voor Vrije Haptonomie te kunnen maken hebben de medewerkers van Doets Design een uitgebreid onderzoek gedaan en daarover kort gepubliceerd.

De medewerkers van Doets Design schrijven: ‘Previously the SvVH’s (‘The School for Free Haptonomy’) online presence was limited to a blog. (…) We set off by defining the house style. An artwork that was used on the blog served as the basis of the logo. (…) Extensive research was done on websites dealing with haptonomy and massage in general.’ Lees hier meer over de geschiedenis van onze site.

Voor het bouwen van een nieuwe website en de ontwikkeling van de huisstijl was Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht de opdrachtgever. Daaronder valt de School voor Vrije Haptonomie (SvVH). We zijn blij met het mooie resultaat en alle service!

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: