Logo School voor Vrije Haptonomie gebaseerd op schilderij

19 jul, 2015

IMG_0965Het nieuwe logo van de School voor Vrije Haptonomie werd op basis van een schilderij van Rob Spronk door de mensen van Doets Design ontwikkeld. Het schilderij staat hier links afgebeeld. Het nieuwe logo van de SvVH staat helemaal bovenaan deze pagina. Daarin wordt behalve door de illustratie het beeld gestuurd door de typografie.

Dit schilderij symboliseert naast een allesomvattende levensstroom tevens golflengten. Het is niet alleen een dans van alles wat het leven behelst maar ook een individuele levensloop. Met die gebeurtenissen verbindt zich de School voor Vrije Haptonomie.

Schilder Rob Spronk ontleent de thema’s van zijn schilderijen aan de ons omringende werkelijkheden van alledag. Verschijnselen die zich daaruit aan ons voordoen maakt deze magisch realist concreet. Zo kunnen wij ons blijven verbinden met dat wat er is. De schilder speelt zijn en daarmee ons spel met de beleving van de werkelijkheid, met dat wat daarin niet meteen gezien wordt en met onze droomtijd.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: