HaptonomieNet: hoe je met intimiteit aan de bak kunt

10 jan, 2019

Hoe kun je met intimiteit aan de bak? Die vraag staat centraal in de laatste editie van HaptonomieNet na een recent verschenen boek van klinisch psycholoog Paul Verhaeghe.

Verhaeghe stelt in navolging van filosoof Emmanuel Levinas dat de impact van de ander of het andere op mensen erg groot moet zijn. Zo groot zelfs dat het individu maar beperkte invloed op die impact kan hebben. In de laatste editie van HaptonomieNet ook aandacht voor de mens en spel. Het laatste nieuws neemt HaptonomieNet mee in de Nieuwslijn.

HaptonomieNet verschijnt af en toe en van een eerste serie podcasts staat er nu één online. De podcasts worden gemaakt in samenwerking met SPRTV Productions in Zoetermeer. HaptonomieNet is een project van Stichting Hapsis Utrecht.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: