Dinsdag 2 april informatieavond haptonomie en haptotherapie

28 jan, 2019

Sommigen maken kennis met haptonomie na een verwijzing van een huisarts, psycholoog of een andere hulpverlener. Anderen zoeken zelf een haptotherapeut op of volgen een haptonomische training voor het werk. Wat maakt haptonomie zo speciaal? Op die vraag kun je binnenkort in Utrecht een uitgebreid antwoord krijgen.

Op dinsdagavond 2 april organiseert de School voor Vrije Haptonomie een informatieve bijeenkomst over haptonomie en haptotherapie. Er wordt desgewenst een demonstratie gegeven. Over scholing in haptonomie worden vragen beantwoord. De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Opgave is noodzakelijk voor de informatieve bijeenkomst die om 19:00 uur begint en dit kan via deze website en bellen kan ook: 06-16478726. De informatieavond, die te bezoeken is op Eemstraat 7 in Utrecht, duurt tot uiterlijk 22:00 uur. Andere geplande data in 2019 zijn hier te vinden.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: