Nieuw boek presenteert scherp haptonomisch verhaal

3 sep, 2019

Dagelijks gevoelde druk kunnen we maar beter accepteren zodat die kan worden omgezet in een kans. Het pas verschenen boek ‘Omgaan met druk’ dat op basis van de haptonomie werd geschreven door Roel Klaassen, Bob Boot en Robien Roet-Klaassen geeft de lezer aanzetten tot hoe die kans kan worden bereikt.

Het Kennisweb haptonomie heeft een recensie over het boek gepubliceerd die hier te lezen of te beluisteren is. Het scherpe haptonomische verhaal kan met de evenzo zinvolle bijdragen van toppresteerders in ‘Omgaan met druk’ niet vaak genoeg gelezen worden, wordt in de recensie gesteld.

Aan het boek werkten toppresteerders Isa Hoes, Peter R. de Vries, Angela Groothuizen, Candy Dulfer, Ruud de Wild, Dick Berlijn, Marco Bakker, Werner Kolf, Maurits Hendriks, Shary-An Nivillac, Bas van de Goor, Paul Römer, Robert Maaskant en Lauren Stam mee.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: