Presentatie van TastTasje in Het Hapsis Huis

9 sep, 2019

Omdat lezen ook met je voelen kan opent dinsdag 22 oktober Het Hapsis Huis de deuren voor een presentatie van het TastTasje van bibliotheekservice Passend Lezen. Het cultuurhuis is die dag geopend vanaf 11:00 uur voor de bijeenkomst die ongeveer anderhalf uur zal duren.

Het TastTasje is bedoeld om ouders van kinderen met een visuele beperking te informeren en te stimuleren om hun kind van jongs af aan kennis te laten maken met voelboekjes en andere aangepaste leesvormen zoals audio en braille. Alle belangstellenden zijn natuurlijk welkom! De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd. Laat het via de site van Het Hapsis Huis weten als je komt.

Binnenkort wordt in Het Hapsis Huis een expositie verwacht van schilderes Saskia Versaan. Daarna volgen tentoonstellingen van beeldhouwer Jan Pijpker en keramist Frank van Os. Ook componist Bouke Hennipman maakt zijn opwachting in het cultuurhuis.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: