Informatieavonden cursussen en opleidingen in 2020

7 okt, 2019

Op zondagavond 12 april en zondagavond 13 december 2020 organiseert de School voor Vrije Haptonomie informatieve bijeenkomsten over de aangeboden cursussen en opleidingen in massage, haptonomie, haptonomische coaching en haptotherapie. De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Over onze visie op scholing en inhoudelijke aspecten van de cursussen en opleidingen worden vragen van belangstellenden beantwoord. Als aanwezigen dit op prijs stellen kan een demonstratie van de haptotherapeutische benadering worden verzorgd.

Opgave is noodzakelijk voor de informatieve bijeenkomsten die om 19:00 uur beginnen en dit kan via deze website en bellen kan ook: 06-16478726. De informatieavonden, die te bezoeken zijn op Eemstraat 7 in Utrecht, duren tot uiterlijk 22:00 uur. Welkom!

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: