Mini-workshop ontwikkeld over contact 2.0

1 okt, 2019

Op verzoek heeft de School voor Vrije Haptonomie een kortdurende workshop ontwikkeld die primair gericht is op instellingen en bedrijven en die gaat over contact. In de korte training van zo’n anderhalf uur wordt het fenomeen van contact tussen mensen verdiept.

De deelnemers worden in de training uitgenodigd om zonder hulpmiddelen of apparaten met elkaar op een dieper niveau contact aan te gaan. Vanuit dit ‘contact 2.0’ kan worden geleerd hoe dat kan worden ingezet bij ondersteuning in groepsprocessen en bij het verlenen van individuele begeleiding.

Met de kortdurende workshop zonder hulpmiddelen van buiten onszelf wordt meteen duidelijk dat waarachtig contact (‘contact 2.0’) alleen gemaakt kan worden vanuit het menselijke vermogen. Neem hier contact op voor meer informatie.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: