Informatiebijeenkomst 12 april geannuleerd

19 mrt, 2020

Omdat het in de lijn van de verwachting is dat de coronacrisis langer gaat voortduren is besloten om de informatiebijeenkomst van zondagavond 12 april, eerste paasdag, te annuleren. Mensen die zich hebben aangemeld zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Op zondagavond 13 december is de eerstvolgende informatiebijeenkomst over de aangeboden cursussen en opleidingen in massage, haptonomie, haptonomische coaching en haptotherapie waarover hier al meer informatie te vinden is.

Zorg goed voor jezelf en als het lukt voor anderen.

 

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: