Het Hapsis Huis radio LIVE met auteur Arie Verwoert van ‘De ontrafeling’

27 nov, 2021

Datum:

Zaterdag 24 juli 2021

Aanvangstijd:

14:00 uur

Eindtijd:

± 15:30 uur

Studiogast:

Arie Verwoert

Terugluisteren:

Luister hier >>

Informatie

Arie Verwoert staat al heel jong voor de keuze: of je doet wat je familie van je verwacht of je gaat het huis uit. Een dag later reist hij zijn vrijheid tegemoet. Het afscheid van zijn verleden vormt het begin van een spirituele zoektocht.

In zijn biografie beschrijft Arie Verwoert zijn levensweg. Als gevoelig, klein kind in een groot gezin is hij anders. Aanvankelijk drukken de gebeurtenissen uit zijn jeugd zwaar op hem, maar uiteindelijk vormen ze de bron van diepe inzichten. In ‘De ontrafeling’ lees je hoe Arie tot die inzichten is gekomen. Het boek zet je aan tot zelfanalyse en brengt je in contact met de puurheid in jezelf.

Arie Verwoert (1974) is spiritueel coach en eigenaar van Master your Life in Den Haag. Hij geeft cursussen in binnen- en buitenland en is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en groepsdynamiek. Arie wil mensen leren om hun beperkingen weg te nemen: ‘Veel mensen weten hun gevoelens niet op waarde te schatten, terwijl ze een leidraad kunnen zijn voor hun leven’.

Deze uitzending van Het Hapsis Huis radio LIVE kwam tot stand met vriendelijk dank aan Uitgeverij Bewust Zijn, Libiticum en SPRTV Productions.

 

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: