Het Hapsis Huis radio LIVE met componist & muziekproducent Bouke Hennipman

27 nov, 2021

Datum:

Dinsdag 24 augustus 2021

Aanvangstijd:

13:00 uur

Eindtijd:

± 13:30 uur

Studiogast:

Bouke Hennipman

Terugluisteren:

Luister hier >>

Informatie

Bouke Hennipman (1992), de maker van onze radio stream, praat ons bij over verschillende nieuwe producties. Bouke studeerde in 2019 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht in de richting Muziek & Technologie. Door het grote aanbod aan media-muziek is het volgens hem erg belangrijk om een eigen karakter aan muziek te geven. Een rode draad wordt daarom steeds beter hoorbaar in zijn veelzijdige werk. Goede voorbeelden hiervan zijn de korte film ‘Tot Vanmiddag’ en de fictie-podcast ‘Staatsgeheim’. Ook werkte Bouke als onderdeel van muziekcollectief Laawaai aan onder andere ‘More! More! More!’; een multidisciplinaire filminstallatie voor het Imagine Filmfestival in EYE Amsterdam. Op Het Hapsis Huis radio is Bouke al langer te horen over zijn werk. Raadpleeg de radiogids.

Website Bouke Hennipman:
https://boukehennipman.nl

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: