Het Hapsis Huis radio LIVE met doula Yolande Kusse

27 nov, 2021

Datum:

Woensdag 22 september 2021

Aanvangstijd:

11:30 uur

Eindtijd:

± 12:40 uur

Studiogast:

Yolande Kusse

Terugluisteren:

Luister hier >>

Informatie

Als een voorbereiding op je bevalling is het goed om na te denken wie er tijdens de bevalling bij jou zal zijn. Bij wie voel jij je prettig en veilig? De meeste zwangere vrouwen kiezen voor hun partner, maar er zijn ook vrouwen die graag een zus, een vriendin of een moeder bij de bevalling willen hebben. Je kunt ook kiezen voor een doula. Ze is meestal een extra steun tijdens de zwangerschap, de bevalling en soms erna. Doula is een Oudgrieks woord voor ‘dienende vrouw’ en is een soort geboortecoach. De doula lijkt misschien een nieuw verschijnsel in de wereld van zwangerschap en geboortezorg maar niets blijkt minder waar. Een gesprek met doula Yolande Kusse.

 

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: