Het Hapsis Huis radio LIVE met dichter Marlon Wong-Sioe

27 nov, 2021

Datum:

Dinsdag 9 mei 2021

Aanvangstijd:

14:00 uur

Eindtijd:

± 14:30 uur

Studiogast:

Marlon Wong-Sioe

Terugluisteren:

Luister hier >>

Informatie

‘Velden van Smaragd’ is een dichtbundel geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur. Vaak wordt over het hoofd gezien wat voor schoonheid de natuur ons biedt. Laat je meevoeren door velden groen als schitterend smaragd en naar andere verre oorden. Ontdek de diepe bossen, de diepe aarde, beekjes stromend helder water en de nacht bezaaid met duizenden fonkelende sterren! Ontdek zo ook meer de pracht te ervaren in het dagelijkse bestaan. Sta stil bij betoverende schoonheid met deze dichtbundel. Gun jezelf een moment van rust, wandelend door velden van smaragd. ‘Velden van Smaragd’ is een uitgave van Boekscout in Soest.

Marlon Wong-Sioe is, behalve schrijver van ‘Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven’, auteur van de recente dichtbundel ‘Velden van smaragd’ die hij in deze uitzending bespreekt. Marlon is theologisch geschoold en vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in spiritualiteit: ’Spiritualiteit is iets waar ieder individu zelf voor kan kiezen. het gaat zeker ook om het ervaren van verbondenheid met anderen. Mensen kunnen elkaar steunen op hun pad. Maar je hebt niet pers se een groep nodig om het spirituele pad dat bij jou past te bewandelen. Ook geen tussenpersoon, geen priester’, stelde hij in een eerder interview.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: