De troost nader belicht

14 mrt, 2022

Soms lijden we aan het leven en zoeken we troost. Dit is het thema van een tiental hoorcolleges die filosofe Petra Bolhuis en gepensioneerd psychiater Gradus van Florestein in de komende tijd zullen verzorgen in het hoger onderwijs.

De Canadese historicus Michael Ignatieff schreef recent een bestseller met voorbeelden van troost. Het boek draagt bij aan de basis voor een lessenreeks die binnenkort gevolgd kan worden in Amsterdam, Groningen en Sneek binnen het hogere onderwijs voor ouderen (HOVO).

Docenten Petra Bolhuis en Gradus van Florestein gaven gisteren een toelichting op hun nieuwe cursus in een live radioprogramma. Alle informatie over het programma met een terugluisterlink is hier te vinden.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: