Drieluik over de filosofie van de levenskunst

29 mrt, 2022

Een filosofisch drieluik is sinds enkele dagen te beluisteren via de website van Het Hapsis Huis. Hoewel niet te verwarren met het drieluik binnen de haptonomie belicht Hans de Brouwer van De Aanleiding in Amersfoort de filosofie van levenskunst.

In het eerste deel van het drieluik geeft Hans de oorsprong van filosofie weer. In het tweede luik gaat hij in op de filosofie van de levenskunst zelf om die in zijn derde deel te koppelen aan de actualiteit. Luister in een presentatie van Judith Jansen de bijdragen van Hans op de website van Het Hapsis Huis. De teksten van zijn bijdragen zijn daar ook te lezen.

In het dagelijks leven is Hans de Brouwer (1960) al sinds 1992 werkzaam als zelfstandig coach en hij verricht met zijn bedrijf De Aanleiding in Amersfoort uiteenlopende werkzaamheden op het terrein van HRM. Vanuit een praktische invalshoek weet hij filosofie in zijn dagelijkse praktijk te integreren.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: