Jeroen de Jong van ‘Vadervuur’ in Het Hapsis Huis radio LIVE

27 apr, 2024

Het boek ‘Vadervuur’ door haptonomisch coach Jeroen de Jong is niet het zoveelste opvoedboek maar een inwijdingsreis in het vaderschap. In april was de schrijver te gast in een live radioprogramma van Het Hapsis Huis.

‘Vadervuur’ schuift hardnekkige en beperkende ideeën over hoe je je kind op zou moeten voeden aan de kant zodat je met een heldere blik kunt kijken naar wat wél werkt voor jou en je gezin. ‘Vadervuur’ daagt je uit om het vaderschap helemaal op je eigen manier in te vullen en zo de vader te worden die je je kinderen gunt: aanwezig, betrokken, ontspannen.

Jeroen de Jong is behalve haptonomisch coach een warm pleitbezorger van de haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Luister hier de uitzending terug via de website van Het Hapsis Huis en bestel zijn boek desgewenst hier.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: