Tentoonstelling ‘De natuur roept!’ in de studieruimte

3 jul, 2024

In Het Hapsis Huis in Utrecht werd afgelopen weekend een tentoonstelling georganiseerd onder de titel ‘De natuur roept!’. Er zijn diverse bezoekers te gast geweest. In de ruimte van deze tentoonstelling vinden ook veel van onze opleidingsactiviteiten plaats.

De expositie was het werk van beeldend therapeut Lynn Smith, kunstenares Claudia Steenstra, haptotherapeut Jeroen Swart en natuurcoach Marleen Wisse. Jeroen Swart is de maker van de foto met de paarse bloemen. Voor het terugluisteren van radio-interviews en het bekijken van de collectie in de expositie raadpleeg hier de website van Het Hapsis Huis.

Buiten de ruimte van de tentoonstelling, op het landgoed Rhijnauwen in Bunnik, waren er doe-activiteiten gericht op verbinding met de natuur waaraan deelnemers enthousiast hebben meegedaan.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: