Boek over werk filosofe Hannah Arendt in de maak

25 jul, 2015

Hannah_ArendtOver enige tijd verschijnt het boek ‘Hannah Arendt – Betekenis voor de haptonomie’ bij Uitgeverij de Wilg in Annen. Het boek is bestemd voor studenten in de voortgezette opleidingen van de School voor Vrije Haptonomie maar ook anderen kunnen het boek kopen.

Voor onze studenten en voor algemeen publiek hebben wij over het werk van filosofe Hannah Arendt eerder geschreven artikelen op internet gebundeld. We zijn nog niet klaar met de internet-reader en die wordt dus nog bijgewerkt. Zo zal een artikel over het vermogen tot oordelen worden toegevoegd. De reader is hier te lezen.

Uitgeverij de Wilg geeft veel dichtbundels uit en ook worden er af en toe andere boeken uitgegeven zoals recentelijk ‘Orgon levensenergie’ door dr. Paul G.J. Ganzevles. Het boek ‘Hannah Arendt – Betekenis voor de haptonomie’ zal naar een eerste verwachting eind volgend jaar op de markt komen. Als het boek op de markt is gebracht kunnen bestellingen worden gedaan.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: