Pijpker’s dynamisch organische kunst in Het Hapsis Huis

21 sep, 2019

Eind maart exposeert beeldhouwer Jan Pijpker drie dagen in Het Hapsis Huis. Het Hapsis Huis is een cultuurhuis voor de haptonomie en benaderingen die daarmee te maken hebben. De toegang tot de tentoonstelling die in Utrecht wordt gehouden is gratis.

De organische kunstwerken van Jan Pijpker zijn sterk verbonden met de omliggende ruimte waarmee ze naast de organiek een extra gevoelsdynamiek krijgen. Volg deze link naar Het Hapsis Huis voor alle informatie.

Jan Pijpker (1951)  heeft van oorsprong een technische opleiding. Daarnaast volgde hij de opleidingen Genezend Tekenen en Mandala Tekenen. Sinds eind jaren tachtig geeft hij cursus in mandala tekenen. Tevens richtte hij zich op zijn beeldhouwkunst.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: