In maart programmering Het Hapsis Huis van start

21 dec, 2019

Eind maart opent cultuurhuis Het Hapsis Huis weer de deuren ditmaal met een driedaagse beeldententoonstelling van Jan Pijpker. Daarna worden evenementen verwacht met fijnschilderes Madelonne Tegelaar en componist Bouke Hennipman. Later maken ook de kunstenaars Frank van Os (Barst! Keramiek) en Saskia Versaan hun opwachting.

Behalve evenementen op het snijvlak van cultuur en haptonomie vinden er in Het Hapsis Huis ook informatiebijeenkomsten over de haptonomie plaats die na opgave van deelname eveneens gratis toegankelijk zijn. Alle informatie over de programmering van Het Hapsis Huis is hier op de website te vinden.

Het Hapsis Huis is een pop-up cultuurhuis voor haptonomie en benaderingen die daarmee te maken hebben. De meeste activiteiten worden georganiseerd nabij uitgaanscentrum Rotsoord op korte loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: