Informatiebijeenkomst over de haptonomie

24 jan, 2020

In Het Hapsis Huis is op zondag 12 april vanaf 13:00 uur een informatiebijeenkomst over de haptonomie. De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd. Later die dag organiseert de School voor Vrije Haptonomie een informatiebijeenkomst. Geef je tijdig op en wees welkom bij één van de bijeenkomsten of allebei!

Wat maakt haptonomie zo speciaal? Wat zijn de toepassingen ervan? Wat is haptotherapie? Alle vragen zijn welkom waarop na een korte inleiding door een haptotherapeut antwoord gegeven wordt. Indien door deelnemers gewenst wordt er ook een demonstratie van de haptonomische benadering verzorgd. De bijeenkomst wordt gehouden op het adres Eemstraat 7 in Utrecht en zal zo’n anderhalf uur duren. Belangstellenden kunnen zich tot zaterdag 11 april opgeven. Dit kan door te bellen naar 06-16022909 of te mailen naar Het Hapsis Huis via de pagina van deze activiteit op de website.

Later die dag organiseert de School voor Vrije Haptonomie op hetzelfde adres ook een informatiebijeenkomst waarin visie op scholing en de inhoudelijke aspecten van de cursussen en opleidingen graag worden uiteengezet. Alle informatie over die informatieavond is hier te vinden.

Lees HaptonomieNet

HaptonomieNet informeert over haptonomie, haptotherapie en andere bewegingswetenschappen met aanverwante onderwerpen en gebeurtenissen zoals de School voor Vrije Haptonomie. Schrijf je in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht op uw sociale media: